Vem bryr sig om sjukvård...???

 

 

Mindre än hälften av svenskarna kan ange ett politiskt parti som de anser har bra idéer för sjukvården.

Detta visar en ny undersökning från Kairos Future. Låter ju lite skrämmande tycker jag men undrar så smått vad resultatet blivit om man gjort undersökningen i Västerdalarna?

Här lägger man ju systematisk ned sjukvården. Man använder samma taktik som man gör med Mora Lasarett sakta försämrar man förutsättningarna för att sedan kunna säga att det inte är medicinskt säkert att förtsätta verksamheten.. Sedan flyttar man det till Falun.
Kommer osökt att tänka på ett tidningsreportage  som beskrev någon kontroll av jordbruk som hade centraliseras till Falun eller Borlänge. Man hade dock bara gjort en bråkdel av kontrollerna dom var ålagda. Detta berodde i sin tur på att det blev så långa resvägar då jordbruken låg så ocentralt.... Men dom hade en bra fungerande verksamhet ....  i Falun -Borlänge...

Nu skickar vi de sjuka till Falun 20 mil sedan skickar vi mammorna till Elverum 11 mil..  Och för mindre än ett år sedan förklarade Berndt Persson ansvarig för sjukvården i norra Dalarna att "Elverum är så dåligt säkerhetsmässigt att skulle det ligga här skulle det stängas..."

Jaja för att citera från samma möte så får man väl skylla sig själv om man har bosatt sig så långt ifrån vården.....

Tänk va skönt det är att få gnälla utan att behöva ta ansvar mer än vart 4 år.....
men vilket parti...bryr sig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0